AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur Köprübaşı İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı için Köprübaşı’na geldi. AK Parti İlçe Başkanı Regaip Topuz'un İlçe Başkanı olması ile yeni hizmet binasına geçen AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binasının açılışı AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur tarafından yapıldı. Baybatur ilçe binasını çok beğendiğini belirterek, ilçe binasını hiçbir ücret almadan AK Parti'ye tahsis eden iş adamı Ramazan Mergen'e teşekür etti.
Açılışa İlçe Başkanı Regaip Topuz, Belediye Başkanı Zafer Mergen ve çok sayıda partili katıldı. Açılışın ardından AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur Köprübaşı’na yeni atanan Kaymakam Abdulkadir Çelik’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
Başkan Baybatur Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni atanan Mustafa Kanmaz'ı’ da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz, Başkan Baybatur'a gümüş telkâri hediye etti. Ardından AK Parti ilçe teşkilatı tarafından yarı olimpik yüzme havuzunda düzenlenen hayır yemeğine geçen Baybatur, burada beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Köprübaşı Gençlik Kolları Başkanı Zafer Barış ve üyeler Baybatur'a "Muradımız sizin milletvekilliğinizdir" pankartı açtı. Baybatur da gençlere "Köprübaşı'na daha çok hizmetler yapacağız" diye karşılık verdi.

Editör: TE Bilişim