Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında ziyaret ederek vedalaşan Yeşilkaya çifti, Kırkağaç’ı hiç bir zaman unutmayacaklarını söylediler. Ziyarette konuşan Kırkağaç Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yeşilkaya, "Sayın Başkanıma ve tüm Kırkağaç halkına, çalıştığımız süre içerisinde bize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman gönlümüz Kırkağaç’tan yana olacak. Tüm Kırkağaç halkına selam ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

Yine eşi Mehmet Yeşilkaya gibi Kırkağaç’a veda eden Asliye Ceza Hakimeliği görevini sürdüren Seda Yeşilkaya "Tayinimizin çıkması nedeniyle Kırkağaç’tan ayrılacağız. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanımıza veda ziyaretine geldik. Kendisine bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Kırkağaç ile ilişkimizi hiç bir zaman kesmeyeceğiz” dedi.

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ise Yeşilkaya çiftine, Kırkağaç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: "Değerli Asliye Ceza Hakimemiz ve Cumhuriyet Savcımıza, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Artık sizleri birer hemşehri olarak kabul ediyoruz. İnşallah Kırkağaç’ı unutmazlar. Kırkağaç’ımıza sık sık gelmenizi bekliyoruz”

Gedüz, Asliye Ceza Hakimesi ve Cumhuriyet Savcısına Kırkağaç’ı temsilen Kavun Heykeli hediye etti.

Editör: TE Bilişim