Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvancılıkla uğraşan üreticilerin yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kırkağaç ilçesi Sakarlı Mahallesinde hayvan içme suyu göletinin yapımını tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal alanda yaşayan vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştirilen hizmetlerin arkası kesilmiyor. Hayvancılık üretimi yapan ve ekonomik gelir elde eden vatandaşlara katkıda bulunmak için hayvan içme suyu göleti inşaatlarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Sakarlı Mahallesi’nde de çalışmalarını tamamladı. Hayvan içme suyu göleti yapım işini Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatör Şube Müdürü Ali Rıza Duman ve Sakarlı Mahalle Muhtarı Feytullah Kale yerinde inceledi. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı da, “Manisa’nın her noktasında ekiplerimiz, kırsala değer kazandıracak çalışmaları sürdürüyor. Kırkağaç ilçemizde de hayvan içme suyu göleti yapım işlerine başladık. Sakarlı Mahallesinin göleti tamamlandı. Artık göletin su tutmasını bekleyeceğiz. Sakarlı’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kendileri için önemli bir hizmeti mahalleye kazandırdıklarını dile getiren Sakarlı Mahalle Muhtarı Feytullah Kaya, “Mahallemiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim