Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Belediyesi’nden devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda proje çalışmalarını tamamladı ve led aydınlatmalarını da aktif hale getirdi. Saat Kulesi’nin led aydınlatmalarının geceleri alana ayrı bir güzellik kattığını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesindeki Saat Kulesi Meydanı’nda gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleri ve led aydınlatmaları ile vatandaşların takdirini kazandı. Kırkağaç merkezinde bulunan eşsiz alanlardan biri olduğu belirtilen Saat Kulesi ve Meydanı Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yeni ve eşsiz görünümüne kavuştu. Alanda gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarının Saat Kulesi ve meydanına değer kazandırdığını ve  eski görüntüsünden oldukça farklı bir güzellik kattığını belirten vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

LED AYDINLATMALARI ALANI CANLANDIRDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saat Kulesi’nde gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarının alanı eski görüntüsünden uzaklaştırdığını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, led aydınlatmaların aktif hale getirilmesiyle alanın geceleri de cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Gençoğlu, “Vatandaşlarımızın hakettiği hizmetleri en iyi şekilde onlara ulaştırmanın hevesi ve heyecanı içerisindeyiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim