Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Manisa 2. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Manisalıları fuara davet eden Avşar, “Her kesimden insanlar burada. Müthiş bir çeşitlilik var. Çok değişik kitaplar var. Bütün Manisa’yı, Manisalıları bu güzel kitap fuarına davet ediyorum” dedi.
Manisa’da kültür şöleni devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Manisa Kitap Fuarı büyük ilgi görmüştü. Bu yılki Kitap Fuarı’nda, 104 yayınevi, 100’den fazla yazar ve çizeri Manisalı kitapseverlerle buluştu. 
“MÜTHİŞ BİR ÇEŞİTLİLİK VAR”
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, fuarı ziyaret etti. Stantları dolaşan Avşar, Manisalı yazarları selamladı. Avşar, “Bugün Manisa’mızın Fuar Merkezi’nde çok güzel bir kitap fuarına geldik. Geziyoruz, dolaşıyoruz. Halkımızın da çok yoğun ilgisi var. Her kesimden insanlar burada. Müthiş bir çeşitlilik var. Çok değişik kitaplar var. Herkesin istifadesine sunuldu. Ben de burayı çok beğendim, gezdim; alışveriş yapıyorum. Çok da kalabalık olduğuna şahit oluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün Manisa’yı, Manisalıları bu güzel kitap fuarına davet ediyorum” şeklinde konuştu.