Yunusemre AK Parti İlçe Başkanı Zafer İkinci paraşütle Veziroğlu Hobi Bahçesi ve Veziroğlu Sosyal Tesislerinin havadan görüntüsünü çekti.   
Şehzadeler Belediyesinin Veziroğlu Mahallesinde yapacağı Hobi Bahçelerinin temelleri geçtiğimiz mart ayında düzenlenen bir törenle atılmıştı. Çalışmalar hızla ilerliyor. Yunusemre AK Parti İlçe Başkanı Zafer İkinci paraşütle Veziroğlu Hobi Bahçesi ve Veziroğlu Sosyal Tesislerinin havadan görüntüsünü çekti. Hobi bahçelerinde son durumu anlatan görüntüler sosyal medyada da büyük ilgi gördü.       
50 BİN METREKARE ALANDA YAPILIYOR
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehirler beton yığınları haline döndü. İnsanlar elektriklerini atamıyor, çocuklar toprağa doğaya hasret. Herkesin bağı bahçesi yok bu nedenle Şehrimizde böyle bir ihtiyaç vardı. Hobi Bahçeleri projesi seçim döneminde vaatlerimizin arasında yer alıyordu. 50 bin metrekare açık alanda yapılacak olan hobi bahçeleri projesi Manisa’ da bir ilktir. 50 Bin metrekare açık alanda yapılacak olan Hobi Bahçeleri projesinde her birisi 11 metrekare den oluşan 318 adet ahşap hobi evi bulunacak. Bu 318 hobi evinin önünde her bir vatandaşımıza kiralanacak olan 90 metre karelik bahçeler olacak. Yine bu alanın merkezi bir noktasında 370 metrekare alan içerisinde çocuk oyun parkı kurulacak. İdari hizmetler, lavabolar ve mescitlerin hepsi düşünüldü. 5 bin 70 metre kare stabilize ara yol yapımı gerçekleştirilecek. Proje alanı çevresinde 2 metre yüksekliğinde 1076 metre panel çit yapımı, hobi evleri bahçeleri tarla sınırlarında, 7300 metre 80 cm yüksekliğinde panel çit yapımı, 1911 metre yol ve bahçe bordür döşenmesi işleri gerçekleştirilecek.  Yine bu alanda 5 bin metre karelik parke taşlı otopark alanı oluşturulacak.” demişti.