Minibüs Haberleri

Minibüs haberleri ve güncel Minibüs gelişmeleri, Minibüs ile ilgili tüm video, Minibüs fotoğrafları ve Minibüs haberleri Manisa Haberleri sitemizde


Asayiş

Denizli'den Manisa istikametine ilerlemekte olan minibüs, motor aksamında meydana gelen arıza nedeniyle yanmaya başladı. Minibüsten geriye metal yığını kaldı.

Genel

İzmir’in Torbalı ilçesinde karşı şeride geçen tırın servis minibüsüyle kafa kafaya çarpıştığı kazada ölü sayısı 3’e yükseldi, 11 kişi yaralandı.

Asayiş

Manisa'nın Alaşehir-Kula karayolunda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Manisa'nın Soma ilçesinde  devrilen minibüsteki 18  kişi yaralandı.

Haberler

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Şanlıurfa arasındaki bölümünde, yolcu minibüsü ile kamyon çarpıştı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.

Manisa

Manisa'nın Yunusemre  ilçesinde minibüsün çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alaşehir

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde köprüden dereye uçan minibüsün sürücüsü ağır yaralandı.

Alaşehir

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yağış nedeniyle virajda kayan minibüs, yol kenarındaki uçuruma düşerken uçurum kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü...

Turgutlu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında devrilen işçi sevisinin içindeki 20 işçi yaralandı.

Manisa

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılmak için minibüsle yola çıkan güreşçiler Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde kaza geçirdi. Minibüsün önünde seyir halinde olan tıra...

Haberler

Adana'da, belediye otobüsü ile minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi de yaralandı.

Manisa

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs yoldan çıkarak üzüm bağına devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.