Yunusemre Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle bir ayağı kesilen 62 yaşındaki KOAH hastası Ahmet Yıldırım’a sahip çıktı. Yıldırım’ın tedavisini sağlayan Yunusemre Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Özel Lidya Sardes Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülmesini sağladı.
Yunusemre Belediyesi, ilçede bulunan vatandaşların yardımlarına koşmaya devam ediyor. Kalp ve Damar hastalıkları olan ve bir ayağı kesilen Ahmet Yıldırım, 2,5 yıl önce Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla protez bacağına kavuşmuştu. Ailevi nedenlerden dolayı Yunusemre Belediyesi’ne yeniden başvuran Ahmet Yıldırım’ın Manisa Devlet Hastanesi’ne tedavisinin yapılması sağlandı. Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Ahmet Yıldırım, Yunusemre Belediyesi’nin yardımlarıyla hayatının kolaylaştığını dile getirdi. Yıldırım konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Göğüs bölgemde ağrı vardı. Ayağım kesik. Yunusemre Belediyesi’ne başvuruda bulundum. Belediye benim kişisel bakımımı ve evimizin temizliğini düzenli olarak yapıyor. Ellerinden ne geliyorsa maddi ve manevi yardımcı olmaya çalıştılar. Allah Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’den razı olsun” dedi.
Manisa Devlet Hastanesi’nde tedavisini tamamlayan Ahmet Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün de katkılarıyla Engelli Koordinasyon Aracı ile Özel Lidya Sardes Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü.

Kaynak: iha