AK Parti Kula Gençlik Kolları üyeleri, yılbaşı gecesini görevleri başındaki kamu çalışanlarını ziyaret ederek geçirdi.

AK Parti Kula Gençlik Kolları Başkan yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Hasan Kamil Şubaşı ve beraberindeki gençlik kolları üyeleri ilk olarak Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü , Kula ilçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Bölge Trafik Amirliği personelini ziyaret edip yeni yılını kutladı.

AK Parti Kula Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Şubaşı, ziyaret ile ilgili olarak, “Gecesini gündüzünü katarak bizleri ve ülkemizi koruyan polislerimize onların yalnız olmadıklarını göstermek adına böyle bir moral ziyaretini gerçekleştirdik. Soğuk kış gününde vatandaşların yılbaşını güvenli ve huzur dolu geçirmesi için nöbet tutan polis ekiplerine baklava ikramında bulunduk, yeni yıllarını kutladık” ifadelerini kullandı.

İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret

Şubaşı ve beraberindekiler daha sonra İlçe Jandarma komutanlığını da ziyaret ederek görev yapan Mehmetçiklerin yeni yılını kutladı. Şubaşı, "Aziz milletimizin güvenliği, huzuru, birlik ve beraberliği için her an görevinin başında olan askerlerimize, güvenlik güçlerimize selam olsun" dedi.
Kaynak: iha