Şehit Ferruh Kulaoğlu'nun cenazesi önce baba ocağına, ardından ise ana ocağına getirilerek helallik istendi. Alınan helalliklerin ardından şehidin naaşı Balıkesir Zağnos Paşa Camisi'ne getirildi. Şehidin annesi Gülseren Katrancı oğlunun tabutuna sarılarak defalarca öperken, şehidin eşi Bircan Kulaoğlu ve şehidin kardeşi Şengül Kulaoğlu ise tabuta sarılarak ağladı. Baba Necdet Kulaoğlu ise metanetini korumaya çalıştı. Şehidin eşi Bircan Kulaoğlu, al bayraklı tabuta sarılarak 'Kızımız artık bize emanet' dedi. 
Şehidin al bayraklı tabutuna ise çok sevdiği Beşiktaş ve Balıkesirspor takımlarının atkıları bırakıldı. 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere şehidin cenazesine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve binlerce Balıkesirli vatandaş katıldı.
Cenaze namazının ardından şehit Ferruh Kulaoğlu'nun cenazesi Balıkesir Şehitliği'nde toprağa verildi. 

BAŞKAN ERGÜN: "RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN"
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal medya hesabından Köprübaşılı şehit için  paylaşımda bulundu.
Başkan Ergün'ün paylaşımı şu şekilde:
"Bitlis'in Hizan ilçesinde, bölgeyi teröristlerden temizlemek, sığınak ve barınaklarını imha etmek için yürütülen, arama-tarama çalışmaları sırasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Köprübaşılı evladımız Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu'nun cenazesi, bugün Balıkesir'de toprağa verildi. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

 

Editör: TE Bilişim