Bölücü terör örgütü PKK ile Diyarbakır'ın Hani ilçesinde girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Sergen Çakmak'ın şehadet haberi, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Şehidin annesi Ümmühan Çakmak gözyaşlarına boğulurken, acı haberi veren askerler ve komşuları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Şehit Uzman Çavuş Çakmak'ın biri kız 3 kardeş oldukları öğrenildi. Abisinin de subay olarak TSK'da görev yaptığı komşularınca ifade edildi.
Sosyal medya hesabında görev yaptığı bölgeden çok sayıda fotoğraf paylaşan şehit Çakmak'ın, 20 Ocak tarihinde sosyal medya hesabından paylaştığı "Az kaldı, elbet bir gün, az kaldı. Hissediyorum" ifadeleri de dikkat çekti. 
Şehit Çakmak için cenaze töreninin aileyle yapılacak görüşmeden sonra, İzmir'de mi yoksa memleketleri Salihli'de mi toprağa verileceği netlik kazanacak.  
AK PARTİLİ BAŞKANA ŞEHİT HABERİ 
Öte yandan Ak Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç şehit haberini şu sözlerle duyurdu: “Salihlimizin Mersinli mahallesinden Ahmetli İlçe Başkanımız dava arkadaşımız Serkan KARAKAYA'nın Dayısının oğlu Uzman Çavuş Sergen ÇAKMAK şehit olmuştur.Şehidimize Allah’tan rahmet  ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Milletimizin başı sağolsun.”

Editör: TE Bilişim