MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, adaylık sürecinde üstünün çizildiği yönünde duyumlar aldığını söyledi. “Üzerimiz çizilmiş!” başlığını atan Çağ yazının devamında şu ifadeleri kullandı: “Adaylık sürecinde senin üzerin Bülent Arınç tarafından çizildi ve çizdirildi diyor kiminle konuşsam ve karşılaşsam şu sıralar. Biliyorum! Hem de en başından beri. Son süreçte bu yönlendirilmelerin ne amaçla olduğunu da çok iyi biliyorum.
Tepki vermemi bekliyorsunuz değil mi?
Davama zarar vermemi, Cumhurbaşkanıma cephe almamı ve bu işten onu sorumlu tutmamı bekliyorsunuz. Hatta ona FETÖ ile mücadele üzerinden yüklenmemi bekliyorsunuz. Ne kadar vatansever, milliyetçi, cesur ve korkusuz olduğumu biliyor ve hesap sormamı bekliyorsunuz değil mi? Ama yanılıyorsunuz!
Sizin oyununuza gelmeyeceğim, hatta o oyunu bozacağım! Tepki göstermiyorum, göstermeyeceğim de. Kime ne zaman ve ne şekilde tepki koyacağımı, karşı duracağımı iyi bilirim, sizlerde bilmelisiniz. O zaman bu zaman değil. Siz Sadece şunu bilin; İsmimin üzerine sizler tarafından atılan o çizik, bundan sonra benim onur ve şeref nişanımdır.” 
Çağ, geçtiğimiz günlerde de sitem dolu bir mesajla Ak Parti’deki toplantılara ve çalışmalara çağrılmadığını öne sürerek şu paylaşımı yapmıştı: 
“21 Mayıs’da Aday Adayıyken yapmış olduğumuz bir açıklama vardı. Hatta hala Var duruyor Ama O günden bu yana Aday tanıtım toplantısı daveti dışında Ne Bir Milletvekili adayı arkadaşım tarafından,Ne teşkilatlar tarafından ne de Bir yönetici tarafından ne arandım, ne de programlara davet edildim. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek Facebookta boy boy yayınlıyoruz programlarımızı diye. Arkadaşlar siz orada yayınladıklarınızla vatandaşı-seçmeni programlarınıza davet ediyorsunuz. Ben üstüme alınmıyorum. (Bu açıklamamdan sonra arama nezaketi gösterecek arkadaşlarıma da zahmet etmemelerini rica ediyorum)

Editör: TE Bilişim