Gördes Güneşli Atatürk İlkokulunda 25 bilgisayarlı bilişim teknoloji sınıfı, konferans salonu ve kamelya açılışı yapıldı. Açılışa Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Garnizon Komutanı Selim Kasacı ve Manisalı Şair Nazmi Alper Tanrıverdi katıldı. Açılışların ardından, Manisalı Şair Nazmi Alper Tanrıverdi’nin de katılımıyla şiir dinletisi gerçekleştirildi. Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin tarafından Şair Nazmi Alper Tanrıverdi’ye edebiyata katkılarından dolayı plaket ve çiçek takdim edildi. Programda Nazmi Alper Tanrıverdi kendi şiirlerinden okurken, okul öğrencileri de şairin şiirlerini okuyarak jest yaptılar. Şair Nazmi Alper Tanrıverdi’nin şiirlerinden seçkilerin sergilendiği programda öğrenciler şaire büyük ilgi gösterdi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Yunus Şirin yaptığı açıklamada, “Büyük gayretlerle uğraşarak okulumuza bilişim teknoloji sınıfı, konferans salonu ve kamelya kazandırdık. Böylelikle öğrencilerimize daha fazla fayda sağlamış olacağız. Açılışımıza katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerin edebiyat ve şiire karşı ilgisini arttırmak adına Manisalı Şair Nazmi Alper Tanrıverdi’yi okulumuza davet ettik. Kendisi bizi kırmayarak davetimize icabet etti. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

DÜNYA ŞİİR GÜNÜNDE ŞİİRLERİNİ OKUDU
Manisalı Şair Nazmi Alper Tanrıverdi ise, “Dünya şiir gününde Güneşli İlkokulunda şiir dinletisinde bulunmak ve şiirlerimi öğrencilerle paylaşmak bana büyük keyif verdi. Öğrencilerin de benim şiirlerimi okuması beni duygulandırdı. Öğrencilerin şiire karşı ilgisi gerçekten takdire şayan. Başta Okul Müdürü olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencileri yürekten kutluyorum. Plaket ve çiçek takdim etme inceliğinde bulunan Kaymakamımıza da şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Editör: TE Bilişim