Manisa Büyükşehir Belediyesi bulaşıcı hastalıklara karşı Gördes ilçesinde bulunan Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Orta Öğretim Okulları ve yurtlarında dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, bulaşıcı hastalıklara karşı toplu olarak kullanılan alanlarda ilaçlama yaparak vatandaşın sağlığını gözetmeyi sürdürüyor. Özellikle kış aylarında nezle, grip gibi bulaşıcı hastalıkların artmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Gördes ilçesinde Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Orta Öğretim Okulları ve yurtlarında ilaçlama çalışması yapıldı.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, ”Özellikle kış aylarında nezle, grip gibi bulaşıcı hastalıkların artışı göze çarpıyor. Bu kapsamda virüslerin yayılmaması için toplu olarak kullanılan yerlerin temizliği önem arz ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimizin bulaşıcı hastalıklardan etkilenmemeleri adına okullarda ve yurtlarda ilaçlama çalışması yapıyoruz. Öğrencilerimizi bulaşıcı hastalıklardan koruyarak eğitimlerinden geri kalmamaları adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim