Sivil Toplum kuruluşları ve mahalle muhtarları ile bilgilendirme toplantısı yapmak üzere Gördes’te bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçede Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet verdiği birimleri de ziyaret etti. Memiş’e ziyaretinde  Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, AYKOME Şube Müdürü Berker Karipçin, Terminaller Şube Müdürü Emin Keçeci, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Tahsin Arslan ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sefa Gökkaya da eşlik etti. Memiş ilçede ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nı ziyaret etti. Burada Memiş ilçe koordinatörü Tahsin Arslan’dan ve koordinatörlük personelinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Arslan, ilçede Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak temel belediyecilik hizmetlerini vatandaşlara en iyi şekilde vermeye çalıştıklarını ifade etti. Memiş ve beraberindekiler koordinatörlük ziyaretinin ardından itfaiye hizmet binası ve mezbahayı da ziyaret etti. Burada personelle sohbet etme fırsatı da bulan Memiş, çalışmalar hakkında bilgiler alarak, başarılar diledi.

İLÇE SAKİNLERİ İLE SOHBET ETTİ

         Gün boyu ilçede bir takım incelemelerde bulunan Memiş vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. Memiş,  Gördes sokaklarında gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MEMİŞ’TEN GÖRDES GAZETESİNE ZİYARET

Memiş ilçe ziyaretinde Gördes Gazetesini de ziyaret etme fırsatı buldu. Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Ahmet İnce tarafından konuk edilen Memiş, basının önemine dikkat çekti. 

Editör: TE Bilişim