10 Eylül itibariyle Gördes halkının hizmetinde olacaklarını söyleyen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün destekleriyle Manisa halkına tüm ilçeleriyle beraber en iyi hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ’nin Soma, Akhisar ve Saruhanlı’nın ardından Gördes’te de su tahsilat işlemlerinin devralındığını söyledi. 8 Eylül itibariyle devir teslim işlemlerinin tamamlandığını dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Gördeslilerin 10 Eylül’den itibaren su bedellerini hem Gördes İlçe Hizmet binasından hem de anlaşma yapılan bankalar aracılığıyla yapabileceklerini söyledi. Protokol çalışmalarını Gördes Belediye Başkanvekili Mehmet Ali Yüksel ile bitirdiklerini dile getiren Bilgen, “Biz Başkanvekilimizden özellikle bu geçiş döneminde bize gerekli desteği vermesini talep ettik. O da memnuniyetle MASKİ’nin yanında olacaklarını söyledi. 10 Eylül itibariyle Gördes’te, Gördes halkının hizmetinde olacağız ve tahsilatlarda herhangi bir sıkıntı yaşatmayacağız. Bunun gayreti içerisindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün destekleriyle Manisa halkına tüm ilçeleriyle beraber en iyi hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.

Anlaşmalı banka sayısı 18’e yükseldi

MASKİ’nin anlaşma yaptığı bankalardan da bahseden Mahmut Bilgen, “Bugüne kadar anlaşma yaptığımız bankaların sayısını her geçen gün arttırdık. Şu anda PTT dahil 18 banka ile anlaşmamız var. Daha önceden HSBC, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank, Halk Bankası, Bank Asya, Garanti Bankası, Finansbank, İş Bankası, Türkiye Finans Bankası, Şekerbank, Denizbank, İNG Bank, Akbank ve PTT ile birlikte 15 olan anlaşmalı banka sayısı Asya Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve Türk Ekonomi Bankası’nın da katılımıyla 18’e yükseldi. Bunun yanı sıra internet üzerinden sanal post ödemesini başlattık. Vatandaşlarımız kredi kartları aracılığıyla internetten de ödeme yapabilirler. Sorunsuz tahsilat için ne gerekiyorsa bunları MASKİ olarak sağlama gayretindeyiz. Amacımız Manisa halkının huzurlu ve sağlıklı bir şekilde su bedellerini ödemesinde gereken kolaylığı sağlamak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de yoğun çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Sırada Kırkağaç var

MASKİ’nin önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği devir teslim işlemlerinden bahseden Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Kırkağaç, Gölmarmara, Köprübaşı ve Demirci ilçelerinde de su tahsilatları en kısa sürede MASKİ tarafından yapılacak. Muhtemeldir ki bu hafta sonu Kırkağaç’ın devri alınacak” dedi.

Editör: TE Bilişim