Yaz boyunca Manisa’nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde de Paşaköy ve Dalkara arasındaki güzergâhta, 12 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yaka, Dalkara, Malkoca ve Tepeköy Mahallesi gibi birçok mahalle arasında ulaşımı sağlayan yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla birlikte ulaşımın kalitesi arttı.
Muhtar ve Mahalle Sakinlerinden Büyükşehir’e Teşekkür
Ağır kış şatlarından dolayı bozulmalar oluşan yolda yapılan çalışmalar, bölge sakinlerinin yüzünü güldürdü. Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaşan mahalle muhtarı ve bölge sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
 
Malkoca Mahalle Muhtarı Günnami Balaban, “Çalışmalar çok güzel gidiyor. Yollar çok güzel oldu. Cengiz başkanın çalışmalarından çok memnunuz. Söz verdiği hizmetleri yerine getiriyor”

Asım Altıntaş: “Yollar güzel yapılıyor. Bugün çalışmaların yapıldığı yolu da kullandım. Gayet rahat ulaşım sağladım”

Hasan Hüseyin Sevim: “Geçtiğimiz yıllarda elim kadar asfalt yapılıyor, bir sene sonra yol bozuluyordu. Şuan çok güzel asfaltlama çalışması yapılıyor. Köylerimize ulaşım sağlanıyor. Bundan iyisi can sağlığı. Allah razı olsun. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnunuz”
İhsan Ünlü: “Hizmet gelsin de kimden gelirse gelsin. Siyaset, bu anlamda bizim için önemli değil. Eskiden yollar çok kötü durumdaydı. Bu asfalt çalışmasını yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun”
 
Büyükşehir Asfaltta Hız Kesmiyor
İl genelindeki asfalt hamlesiyle vatandaşları toz-topraktan kurtaran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te Yaka-Dalkara güzergâhının yanı sıra, ilçe ayrımından Yanıkdağ-Kayacık mahallesine kadarki güzergâhta da asfalt çalışması gerçekleştirdi. Manisa’nın 17 ilçesinde hummalı bir şekilde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları yıllardır özlemini çektiği yola kavuşturuyor.

 
Editör: TE Bilişim