AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol ve AK Parti ilçe başkanı Süleyman Doruk bir takım talepler için Ankara’da bakanlıkları ziyaret ettiler.

DOĞALGAZ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş “Gördes heyeti ile önce BOTAŞ’ı ziyaret ettik. Abonelik bedelini Gördes halkımızın yüzde 60’ı yatırınca bakanlığımız düğmeye basarak doğalgaz çalışmalarını başlattı. Bu yıl sonuna kadar mühendislik ihaleleri tamamlanacak. Amacımız Manisa’nın tüm ilçelerini doğalgaza kavuşturmaktır. Bu konuda EPDK ve BOTAŞ ile görüştük. Taleplerimizi ilettik. Organize Sanayi Bölgeleri ve nüfus yoğunluğu dikkate alındığında tüm ilçelerimiz doğalgazı hak etmektedirler” dedi.

YÜKSEK ÖĞRENİM YURTLARI MODERNLEŞİYOR

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Yurttaş ve beraberindekiler, KYK Yüksek Öğrenim Yurtlarındaki kapasitenin artırılması ve yeni yurtlar kazandırılması konusunda taleplerini ilettiler. Yurttaş “Her geçen gün yeni yurtlar ilave ediyoruz ve modern binalara kavuşuyoruz. Amacımız yurt olmayan ilçemizin kalmamasıdır” dedi.

TOKİ MANİSA’NIN HER YERİNDE

Yurttaş TOKİ Başkanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yurttaş açıklamasında “TOKİ tarafından Soma ilçemize 300 yataklı hastane yapımı devam ediyor. yüzde 75’i tamamlanan hastanenin bir an önce bitirilmesini talep ettik. Ayrıca Turgutlu ilçemizde dar gelirliler için yapılan konutların yapımı devam ediyor. Gördes ilçemizde 1500 kişi TOKİ konutları için başvuru yaptı. Bu konudaki taleplerimizi TOKİ başkanına ilettik” dedi.

Editör: TE Bilişim