İlçeye 10 kilometresi sıcak olmak üzere toplam 112 kilometre asfalt yapılacağını kaydeden Başkan Ergün, Kalemoğlu Mahallesi ziyaretinde vatandaşların taleplerini de dinledi. Başkan Ergün, Kalemoğlu Mahallesinin ihtiyaç duyduğu 32 kilometrelik asfaltın 15 kilometresinin tamamlandığını, mahallenin en güzel hizmetleri alacağını söyledi.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini inceledi. İlçeye 10 kilometresi sıcak olmak üzere toplam 112 kilometre asfalt yapılacağını kaydeden Başkan Ergün, Kalemoğlu Mahallesi ziyaretinde vatandaşların taleplerini de dinledi. Başkan Ergün, Kalemoğlu Mahallesinin ihtiyaç duyduğu 32 kilometrelik asfaltın 15 kilometresinin tamamlandığını, mahallenin en güzel hizmetleri alacağını söyledi.

Gördes’te Büyükşehir Belediyesi hizmet ve çalışmalarını inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe temaslarına Kalemoğlu Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, mahallede devam eden asfalt çalışmalarını da inceledi. Gördes ilçe merkeziyle Çiçekli Mahallesi arasında bulunan Kalemoğlu Mahallesinin 32 kilometrelik asfalt ihtiyacının olduğunu, bunun 15 kilometresinin tamamlandığını belirten Başkan Ergün, “10 kilometresi sıcak olmak üzere Gördes ilçemize toplam 112 kilometre asfalt atacağız. Bu hedefimize ulaşmak için ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor” dedi.

KALEMOĞLU’YA 1500 METREKARE PARKE TAŞI

Mahalle sakinlerinin düğün salonu talebine de yanıt veren Başkan Ergün, uygun yerin bulunması durumunda mahallenin ihtiyacı olan düğün salonunu Büyükşehir olarak yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Mahallenin giriş yoluna parke taşı döşenmesini isteyen mahallelilere yolun Gördes Belediyesi’nin sorumluluk alanında olduğunu da aktaran Başkan Ergün, mahallelilerin Gördes Belediyesi’nden izin alması durumunda gerekli çalışmanın yapılabileceğini söyledi. Gördes’e toplam 50 bin metrekare parke taşı döşeneceğini kaydeden Başkan Ergün, “Kalemoğlu Mahallemize de toplam bin 500 metrekare parke taşı döşeyeceğiz. Mahallemiz en güzel hizmetleri alacak” dedi. Başkan Ergün’ün bu sözleri sevinçle karşılandı.

BAŞKAN ERGÜN’E 7’DEN 70’E BÜYÜK İLGİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahalleye dönen köylerde başlattığı boyama çalışmalarını Kalemoğlu Mahallesinde inceleyen Başkan Ergün, hizmetin büyüğü-küçüğü olmaz anlayışıyla böylesi güzel bir çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi. Mahalle kıraathanesinde vatandaşların sorularını yanıtlayan ve sorunlarını da dinleyen Başkan Ergün, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklara da ayrıca ilgi gösteren Başkan Ergün, onları da top ve harçlık dağıtarak sevindirdi.

Editör: TE Bilişim