Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u çalışmalarından dolayı tebrik eden Özsoy, İl Bank olarak belediyelerin her zaman yanında yer almayı amaçladıklarını, krediler konusunda onlara gereken bütün kolaylığı gösterdiklerini belirtti. Daha sonra, Başkan Akyol ve İl Bank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy Gördes için gündemde olan iki önemli projeyi yerinde inceledi.
İlk olarak, 3 Yıldızlı Otel Projesi için Gördes Anadolu Otel'de incelemeler yapıldı. Otel projesinin konumunun son derece elverişli olduğunu belirten Özsoy; " Gördes'modern bir otel kurulması için elimizden geleni yapacağız. İl Bank olarak ülkemizin çeşitli yerlerinde hayata geçirdiğimiz birçok otel projesi var. Gördes'te bu projelerimize iyi bir örnek olacak." dedi.
3 Yıldızlı Otel Projesinin içeriğinden bahseden Başkan Akyol; "İlçemizin en büyük sorunlarından birisi konaklama. Biz bu sorunu çözmek için bütün imkanları zorlayacağız. Gördes'imize yakışacak bir oteli ilerleyen yıllarda ilçemize inşallah kazandıracağız. Otel projemizle sadece konaklama değil; Türk Hamamı, havuz, sauna, otopark ve konferans-düğün salonu gibi birçok aktivitenin gerçekleşeceği tam donanımlı bir kompleks planlıyoruz." dedi.
Gördes Anadolu Otel'de yapılan incelemelerin ardından, Çamlık Park projesi de yerinde incelendi. Çamlık Park'ın Gördesli aileler için bir cazibe merkezi olması gerektiği ve bu projeyle ailelerin çocuklarıyla huzur içinde vakit geçirebilecekleri çeşitli aktiviteleri içinde barındıran bir parkın planlandığı belirtildi.

Editör: TE Bilişim