İhaleye yapılan itirazlar nedeniyle geç başlayan asfalt çalışmalarının Gördes’te de hummalı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Ergün, Gördes’in hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacağını vurguladı.

Sık sık ilçe ziyaretleri gerçekleştiren ve Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kapsamda Gördes ilçesini ziyaret etti. Başkan Ergün’e ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Gördes Koordinatörü Ömer Duran ve Demirci Koordinatörü Kazım Aysan eşlik etti.

FUNDACIK’TA COŞKULU KARŞILAMA

Kalabalık bir grup tarafından coşkuyla ilçeye bağlı Fundacık Mahallesi’nde karşılanan Başkan Ergün, kendisini bekleyen vatandaşlarla tek tek el sıkıştı. Daha sonra mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet etme fırsatı da bulan Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde bulunan evlerin boyandığını belirten Fundacık Mahallesi sakinleri, hizmetleri nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti.

ASFALTTA HUMMALI ÇALIŞMA

Kamu İhale Kurumu’na yapılan itirazlar nedeniyle asfalt ihalesinin 3 kere art arda bekletildiğini, bu nedenle asfaltlama çalışmalarının beklediklerinden daha geç başlamak zorunda kaldığını belirten Başkan Ergün, asfalt çalışmalarının Gördes’te de hummalı bir şekilde devam ettiğini, hava şartlarının elverdiği ölçüde ilçeye konulan 112 kilometrelik asfalt hedefine ulaşmaya çalışacaklarını da söyledi. Başkan Ergün, Gördes’in hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alacağını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim