CHP Manisa Milletvekili ve 1. Sıra adayı Özgür Özel çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Özel hafta sonu Kırkağaç, Yunusemre, Gördes, Turgutlu’da seçmenle buluştu, vatandaşın sorunlarını dinledi. Vatandaşa tek tek CHP’nin çözüm önerilerini anlatan Özel’in ziyaretlerinde vatandaş Özel’in yolunu keserek merak ettiği projeleri sordu.  CHP’li Özel de projelerini anlatarak 7 Haziran için destek istedi.

VATANDAŞ PROJELERİMİZİ SORMAK İÇİN YOLUMUZU KESİYOR

Özgür Özel ziyaretleri sırasında yaşanacak bir Türkiye, sorunları olmayan bir Manisa için kolları sıvadıklarını ve bu seçimlerin daha önceki seçimlerden çok farklı olduğunu kaydederek vatandaşlarla sohbet etti.

Özel, "Vatandaş projelerimize merak duyuyor. Yolda bizi durdurup özellikle projelerimizi anlattırıyor. Emeklilerimiz iki maaş ikramiyeyi soruyor, işçimiz asgari ücreti, çiftçimiz ise mazotu soruyor. Hepsini tek tek anlatıyoruz. Görüyoruz ki CHP umut oldu. Çünkü millet bıktı ve artık yaşanacak bir Türkiye, sorunları olmayan bir Manisa istiyorlar"  dedi.

CHP’Lİ ÖZEL’DEN YÖRÜKLERE DESTEK

İlçe ziyaretlerinin yanı sıra Gördes Çiçekli Yörük Şenliğine de katılan CHP’li Özel şenlikteki yörük çadırlarını ve stantları da tek tek ziyaret etti. Gördes ilçesine bağlı Çiçekli Beldesinde yapılan 3. Yörük Şenliği görkemli bir tören ile gerçekleştirildi. Çevre illerde bulunan Yörük derneklerinin de katılımı ile gerçekleştirilen şenlikte renkli anlar yaşanırken şenliğe; civar il, ilçe ve köylerden binlerce kişi katıldı. CHP Manisa Milletvekili ve 1. Sıra milletvekili adayı Özgür Özel’de Gördeslileri bu şenlikte yalnız bırakmadı. CHP’li Özel Yörük şenliğinde gezdiği stantlarda vatandaşın sorunlarını da dinledi, sorulara cevap verdi.

CHP’li Özgür Özel şenlikte stantları gezerken, Manisa’nın hep üvey evlat muamelesi gördüğünü, sorunları olmayan yaşanacak bir Manisa için CHP iktidarının hazır olduğunu ve 7 Haziran seçimlerinde de vatandaşın artık yoksulluktan, yolsuzluktan, mutsuzluktan yana değil, umuttan yana, emekten yana, vicdandan yana karar vereceğini söyleyerek vatandaşlardan destek istedi.

YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

CHP’li Özgür Özel, yörük şenliğindeki 102 yaşındaki Abdullah amcayla da fotoğrafını paylaşarak sosyal medyadan şunları söyledi:  “Gördes ilçemizin Çiçekli Beldesinde Yörük Şenliği'ndeyiz. Abdullah amca tam 102 yaşında. 1 kez hastalanmış kuzu eti ile iyileşmiş. Yoğurt, süt, yumurta yiyin bol bol yürüyün diyor . Varlıklı, mutlu insanlar ve uzun uzun yaşanacak bir Türkiye için çalışıyoruz.” 

Editör: TE Bilişim