Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un da yakından takip ettiği otuz mahallede sürdürülen parke taşı döşeme çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.
Büyükşehir yasasıyla Gördes Belediyesi'nin hizmet ağına giren mahallelerde belediye, büyük bir parke taşı atağına geçti. Gördes Belediyesi'ne bağlı ekipler, otuz mahallede belirli sürelerle parke taşı döşüyor. 2015 yılının sonuna kadar sürdürülecek çalışmalarla otuz mahallede 60 bin metrekare parke taşı döşenecek. 4 yıl içerisinde 64 mahallenin tamamında 600 bin metrekare parke taşı döşenecek. 
Başkan Akyol, amaçlarının Gördes merkez ve mahallelerinin tüm cadde ve sokaklarına kilitli parke taşı ile döşemek olduğunu söyleyerek, “2009 yılında ilk göreve geldiğimizde Gördes sorunlarla boğuşmaktaydı. İlçenin alt yapısı çökmüş, cadde ve sokaklar adeta köstebek yuvasına dönmüştü. Halkımız mağdur durumdaydı. Bu nedenle ilk işimiz parke taşı üretim tesisimizin makine ve ekipmanını güçlendirmek oldu. Parke taşı üretim tesisimizin kapasitesini kendi imkânlarımızla günlük 500 metrekareye çıkardık. Aciliyet arz eden tüm cadde ve sokaklarımızın ilk önce alt yapı sorununu çözdük daha sonra kaldırımlarla birlikte kilitli parke ile döşedik. Gördes merkezde bir kaç sokak hariç tüm mahallelerimizde kilitli parke taşı döşedik" dedi.
"Şimdi sıra büyükşehir yasasıyla Gördes Belediyesi'ne bağlanan mahallelerimizde" diyen Başkan Akyol, "Otuz mahallemize 2015 sonuna kadar 60 bin metrekare parke taşı döşeyeceğiz. Ekiplerimiz şu an belirli sürelerle otuz mahallemizde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gördes Belediyesi artık güçlü ve ayakları yere sağlam basan bir belediye, tüm mahallelerimize hizmet edebilecek güçteyiz. 2019'a kadar mahallelerimize 600 bin metrekare parke taşı döşeyerek bu sorunu da ortadan kaldıracağız. Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam şartlarını yükseltmeyi arzuluyoruz. Çalışmalarımızı planlı ve disiplinli bir şekilde sürdürüyoruz. Mahallelerimizle ilgili üst yapı, eğitim,tarım,sulama, ulaşım, spor ve park-bahçe gibi çeşitli projelerimiz var. Güzel ilçemizi bir bütün olarak hak ettiği yere getirmek ve halkımızın yaşam kalitesini artırmak için üstün çabalar sarf ettik, etmeye tüm imkanlarımızla devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim