Deniz, Gölmarmara ilçesinde ulaşımda yapılacak modern dönüşüm hakkında kooperatif üyelerine bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Gölmarmara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Feridun Sevenbige, 21 Nolu Gölmarmara Seyahat Kooperatifi Başkanı Cevdet Gin, Taşkuyucak-Ozanca Kooperatif Başkanı Ahmet Zeybek ve kooperatif üyeleri ile bir araya geldi. Deniz, Gölmarmara ilçesinde ulaşımda yapılacak modern dönüşüm hakkında kooperatif üyelerine bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ulaşım hamlesi yeni bir boyut kazandı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, il genelinde seyahat kooperatifi üyeleri ile birlikte şoförler ve otomobilciler esnaf odası üyeleriyle bir araya gelerek ulaşımda sağlanacak modern dönüşüm hakkında bilgi veriyor, görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Gölmarmara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Feridun Sevenbige, 21 Nolu Gölmarmara Seyahat Kooperatifi Başkanı Cevdet Gin, Taşkuyucak-Ozanca Kooperatif Başkanı Ahmet Zeybek ve kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürü Mücahit Tunay, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Cülen de yer aldı.

GÖLMARMARA’DA MODERN DÖNÜŞÜMÜ İSTİYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Manisa’da il genelinde engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği araçların dönüşümlerinin başladığını ifade ederek, “İl genelinde hem araç sahiplerinin memnuniyetiyle, hem idarenin memnuniyetiyle her şeyden önce vatandaşın memnuniyetini ulaşımda modern dönüşümü gerçekleştirmeye başladık. Engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği ve şehir içi toplu taşıma ile entegre olarak çalışacak dönüşümü Gölmarmara’da da gerçekleştirmek istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Deniz’in konuşmasının ardından Gölmarmara’da toplu taşıma hatlarında gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından Başkan Deniz, kooperatif başkanları ve kooperatif üyelerinin taleplerini dinledi. Toplantının ardından Deniz, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ü de ziyaret ederek, ulaşımdaki modern dönüşümü paylaştı.

Editör: TE Bilişim