Gölmarmara ziyaretinde İlçe Kaymakamı Zeyit Şener ve Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’le de görüşen Memiş,  Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kurumların talep ve görüşlerine önem verdiklerinin altını çizen Memiş, “Gölmarmara’ya daha kaliteli ve halkımızın mutlu olacağı hizmetleri verebilmek adına tüm kurumlarla işbirliğine hazırız” dedi.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş bu çerçevede Gölmarmara’yı ziyaret etti. İlçede kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek, talep ve görüşlerini almak noktasında İlçe Kaymakamı Zeyit Şener ve Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ü ziyaret eden görüşen Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin yapılanması ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Memiş, ilk ziyaretini İlçe Kaymakamı Zeyit Şener’e yaptı. Ziyarette Memiş’e MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu ve Gölmarmara Büyükşehir Koordinatörü Mücahit Tunay’da eşlik etti. Aynı zamanda göreve yakın zamanda başlayan Kaymakam Şener’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Gölmarmara’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KAYMAKAMLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe yapılanmalarını tamamladıklarını ifade eden Memiş, “Gölmarmara ilçemizde de MASKİ bünyesinde hizmetlerimizi vermeye başladı. Yapılan paylaşımların ardından bize devrolan cadde, sokak ile birlikte park ve bahçelerin tespitini yaptık. Yakın zamanda Gölmarmara, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden tam anlamıyla faydalanmaya başlayacaktır. Tabi bu noktada ilçenin mülki amiri olarak sizlerin de talep ve görüşlerine büyük önem veriyoruz. Gittiğimiz her ilçede kaymakamlarımızı önemsiyoruz, ziyaret ediyoruz. Tarafsız olarak sorunları en iyi şekilde tespit edecek kişiler sizlersiniz. Devletin sıcak elinin vatandaşlara kaymakamlar vasıtasıyla değdiğini düşünüyorum. Bu anlamda sizlerin tavsiyelerinizi ve önerilerinizi dinlemeye hazırız. Sizleri ziyaret ederek işbirliğimizi geliştirmek ve Gölmarmara’ya daha güzel hizmet verebilmek adına projelerimizi paylaşmak istedik” dedi.

ZİYARETİNİZ BİZLERİ MEMNUN ETTİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölmarmara Kaymakamı Zeyit Şener, “Tabi ilçemize yapılacak hizmetlerde bizlerinde talep ve görüşlerine başvurmanız bizleri sevindirdi. Gölmarmara küçük olmasının yanında her anlamda hizmete ve gelişime açık bir ilçe konumunda bulunuyor. Bu noktada ilçe belediyemizin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin de bu bölgede önemli projeleri olacaktır. Bizde ilçemizin kalkınması noktasında üzerimize düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazırız” şeklinde konuştu.

AMAÇ DAHA GÜZEL HİZMET 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, İlçe Kaymakamı Şener’in ardından Belediye Başkanı Kamil Öz’ü ziyaret etti. Burada da ilçeye yapılması planlanan hizmetler hakkında Öz’e bilgi veren Memiş, Öz’ün talep ve önerilerini dinledi. Amaçlarının ilçeye daha güzel hizmet edebilmek olduğunu dile getiren Memiş, “Bu çerçevede İlçe Belediye Başkanı olarak sizin de görüşlerine büyük önem veriyoruz” dedi.

GÖLMARMARA’YI BİRLİKTE KALKINDIRALIM

Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, “Tabi sizlere devrolan bazı cadde ve sokaklar var. İki belediye olarak ilçemize en güzel hizmeti verebilmek adına bu makamlardayız. Sizlerin de ilçemizi ziyaret ederek bu hizmetler hakkında planlama yürütmenizden mutlu olduk. İnşallah yakın zamanda ortak çalışmalar yaparak Gölmarmara’yı el birliği ile birlikte kalkındıralım istiyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim