Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerini toz topraktan kurtardığını belirten vatandaşlar, yolları bakıma alarak ilçeye değer kattığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’da gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürdü. Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerini toz topraktan kurtardığını belirten vatandaşlar, yolları bakıma alarak ilçeye değer kattığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Gölmarmara ilçesinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları, vatandaşlardan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ihtiyaç dahilindeki noktalara asfaltlama yapıldığını ve bunun yanı sıra ova yollarının da greyder ile bakıma alındığını söyledi.

TİĞİNLİ’DE BAŞLADI NATO CADDESİNDE TAMAMLANDI

Gölmarmara ilçe merkezindeki asfalt hamlesinin, ulaşımı kolaylaştırdığı için vatandaşları mutlu ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Tiğinli Mahallesi’ni ilçe merkezine bağlayan toprak yolun asfaltlandığını söyledi. Tiğinli Mahallesi’nde başlayan asfaltlama çalışmasının Gölmarmara ilçe merkezindeki Nato Caddesi’ne kadar devam ettiğini belirten Gençoğlu, 10 kilometrelik yolun asfaltlandığını ve yolların yeni yüzüne kavuştuğunu ifade etti.

OVA YOLLARI GENİŞLİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin görev yetki ve sorumluluğunda olan ova yollarının da Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince bakıma alındığını sözlerine ekleyen Gençoğlu, “İlçe merkezinden geçen Kum Çayı’nın iki yakası, Sazköy Yolu, Marmara Gölü’ne kadar olan ova yollarının bakım ve onarımı gerçekleştirildi. Greyder ile yapılan çalışma sonucu yaklaşık 32 kilometrelik yolun eğim ve engebeleri ortadan kaldırılarak, genişletilmesi sağlandı” diye konuştu. Gençoğlu, ova yollarındaki bakım ve onarımların devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim