Ramazan etkinliklerini Manisa’nın tüm bölgelerine yaymak amacıyla gezici sahne eşliğinde etkinliklerini hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘İki Direk Bi Şamata’ adlı orta oyunu ile Gölmarmaralı vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı. Oyunu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ile çok sayıda vatandaş izledi. Oyun sırasında ve sonrasında vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Şerbeti ve Osmanlı Macunu da ikram edildi.

Başrollerinde usta oyuncular Sinan Bengier ve Ayberk Atilla’nın rol aldığı oyunda, temel orta oyunu klasiklerinin belli bölümleri canlandırıldı. İbiş, Laz ve Külhanbeyi gibi orta oyununun sevilen tiplerine de yer verilen oyunda, Gölmarmaralılar keyifli bir Ramazan gecesi geçirdi.

Oyunun sonunda oyuncular ayakta alkışlanırken, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz sahneye davet edildi. Başkan Öz, Büyükşehir Belediyesi’nin Gölmarmaralı vatandaşlara göstermiş olduğu ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ilçe halkı adına teşekkürlerini sundu.

Ayrıca Gölmarmara Geleneksel Kavun Karpuz Festivali’ne Büyükşehir Belediyesi’nden sanatçı desteği talep eden Başkan Öz, Başkan Vekil Güzgülü’den sözü aldı.

Editör: TE Bilişim