Yunusemre Belediyesi, ilçedeki taksi duraklarında kamelya yapımı gerçekleştiriyor. Taksi duraklarının yanına yapılan kamelyalar uzun saatler mesai yapan şoförlerin de beğenisini kazandı.

Yunusemre Belediyesi, taksi duraklarına kamelya yapıyor. Taksi şoförlerinin daha iyi hizmet vermesi için yapılan çalışmaya ilişkin bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Fuat Balcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda ilçemizde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Park ve bahçelerde yürüttüğümüz çalışmaların yanında uzun mesai yapan taksi şoförlerimizin isteği doğrultusunda taksi duraklarımızın yanına şoförlerimizin dinlenebilmesi için kamelyalar kuruldu” dedi.

Çalışma taksi şoförlerinin de takdirini kazanırken; şoför esnafı Levent Dilek, “Güzel bir çalışma oldu. Bize dinlenme imkanı sunuyor. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ilgi ve alakasından, yaptığı hizmetten dolayı çok teşekkür ederim” derken bir diğer şoför İsmail Hatip de şunları söyledi: “Bu bizim çok büyük bir ihtiyacımızdı. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz”

Mehmet Çam isimli şoför de duyguları şu şekilde dile getirdi: “Burada yapılan hizmet bizleri memnun etti. Yapılan hizmetten dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederiz.”
Kaynak: iha