Vedalaşma programına;  Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar,  Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Valilik bahçesinde ve Batman Havalimanında kendisini uğurlamaya gelen Batmanlılarla tek tek vedalaşan Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, daha sonra tarifeli uçakla Batman’dan ayrıldı.
AHMET DENİZ KİMDİR?
Ahmet Deniz 1966 Erdemli  Mersin Doğumludur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1987 yılında bitiren Ahmet Deniz, iki sene Artvin Valiliği içerisinde maiyet memurluğu görevinde bulundu.
Bir seneliğine İngiltere'de dil eğitimi alan Deniz, Büyükorhan, Çamoğluk Kaymakamlıkları'nda ve Şırnak Vali yardımcılığı'nda bulunmuştur.Ahmet Deniz Silvan, Espiye, Dalaman kaymakamlıkları,İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 
23 Mayıs 2014 tarihinde Ardahan Valiliğine atanan Ahmet Deniz, 1 Haziran 2016 tarihli valiler kararnamesi ile Batman Valisi olarak atanmıştır. Batman Valisi Sn. Ahmet Deniz Evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim