Salihli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen yeni yıl konseri, Türk Sanat Müziğine gönül verenlere muhteşem bir akşam yaşattı.

Sunuculuğunu Gülgün Yalvaç’ın yaptığı Türk Sanat Müziği Korosu Konserini Şef Salih Kandaş yönetirken, 2 bölüm halinde gerçekleştirilen konserde koro, ünlü bestekârların hazırladığı eserlerden oluşan ve Türk Sanat Müziği’nin klasikleri arasına giren unutulmaz şarkıları seslendirdi. Sanat dolu bir gecenin yaşandığı “Yeni Yıl” konserinde, Türk Sanat Müziği Korosu ile Solistlerin seslendirdiği birbirinden güzel eserlere salonu dolduran izleyiciler de eşlik etti. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise şarkılara eşlik etti.

Konser sonunda unutulmaz bir gece yaşatan Türk Sanat Müziği Korosuna teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, koro adına Şef Kandaş’a çiçek takdim etti.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Şehir Tiyatro Salonu’ndaki konsere Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın eşi Sevgi Kayda, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Nilhan Kılıç, belediye meclis üyeleri daire müdürleri ile davetliler katıldı.
Kaynak: iha