MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun prestij caddeleri için başladığı altyapı yenileme çalışmalarında hızla sona doğru yaklaşıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’ya değer katan prestij caddelerinin altyapılarına yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar ile Turgutlu merkezde 8 kilometrelik içme suyu şebekesi yenileniyor. Alankuyu Sokak’ta çalışmasını tamamlayan MASKİ ekipleri, Akçakmak yolu ile 2. Çam Sokak’ta ana hat döşeme işini noktaladı. Ekipler ara vermeden Piyaleoğlu Caddesi’nde hat döşeme çalışmasına geçti. Altyapısı tamamlanan noktalarda üstyapı işi de başladı. 7 Eylül Yolu, Eski Manisa Yolu ile Cevdet Öktem Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’nde de hat döşeme işi kısa süre içerisinde başlayacak.

Fatih ve Kanuni Sultan Süleyman caddeleri hazır

Turgutlu’da geçtiğimiz aylarda da prestij caddeleri kapsamında içme suyu şebekelerini yenileyen MASKİ, Ergenekon Mahallesi’ndeki Fatih ve Kanuni Sultan Süleyman Caddelerinde 2 buçuk kilometrelik hatta çalışmalarını tamamladı.

Mahalle sakini Turgut Gürkaş, “MASKİ’nin çalışmaları çok hızlı ve seri bir şekilde devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a yaptıkları işten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah yardımcıları olsun” derken, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Adil Beldek de şunları söyledi: “Akçakmak Caddemiz güzel bir prestij caddesi olma yolunda ilerliyor. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.”
Kaynak: iha