Şehrin bir çok yerinde yol yenileme çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, yürütülen çalışmalar kapsamında Selvilitepe Mahallesinde de parke taşı çalışmalarına başladı.

Turgutlu Belediyesi yol yenileme çalışmaları kapsamında altyapıları tamamlanan sokaklar üzerinde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarda Selvilitepe Mahallesinde 6 sokak üzerinde parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Selvilitepe Mahallesinde toplam 16 sokak üzerinde parke taşı çalışmalarının olacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “İlçemizin bir çok yerinde sokaklarımızın yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda Selvilitepe Mahallesinde ilk etapta 6 sokak üzerinde 10 bin metrekare parke taşı çalışmalarına başlanıldı. Orkide Sokak, Kıvılcım Sokak, Önder Sokak, Örnek Sokak, İzmir Sokak ve Gökay Sokak üzerinde çalışmalar devam ediyor. Daha sonra belirlenen diğer sokaklarda ekiplerimize parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştirecek. Yenilenen sokaklarımız mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya, “Mahallemizde yapılan yol çalışmaları için Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e teşekkür ediyoruz. 16 sokağımızda çalışmaların olacağı söylendi. Bu sokaklarda parke taşı zaten ihtiyaçtı. Vatandaşlar yağmurda çamurda evlerine girmekte zorlanıyordu. Mahallemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha