Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşayan cani baba, yaşları 2 ile 3 arasında değişen küçük çocuklarını duvar dibine sıkıştırıp kemerle dövdü. Suriyeli cani babanın, çocuklarını dövdüğü anlar komşuları tarafından cep telefonuna kaydedildi.

CANİ BABANIN, KÜÇÜK ÇOCUKLARI DÖVDÜĞÜ ANLAR YÜREK SIZLATTI
Gaziantep'in Nizip ilçesi Hafızpaşa Mahallesinde yaşayan 3 çocuklu Suriyeli cani babanın, yaşları 2 ile 3 arasında değişen iki çocuğunu duvarın dibinde sıkıştırıp kemerle dövdüğü anlar yürekleri sızlattı. Cani babanın , eşini ve çocuklarını sürekli dövdüğünü söyleyen komşusu, küçük çocukların kemerle dövüldüğü anları kamera ile kaydetti.

OLAY SONRASI AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ HAREKETE GEÇTİ
Cani babanın görüntülerinin yayınlanmasının ardından harekete geçen Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu akşam (14.09.2018) Show Tv Ana Haber Bülteninde, Gaziantep'te yaşanan ve yüreklerimizi dağlayan bir habere yer verilmiştir. Haberde, bir 'baba'nın çocuklarına uyguladığı şiddet ekranlara yansımıştır. Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün çalışmaları ile söz konusu aileye ulaşılmış ve şahsın Emniyetteki sorgusuna başlanmıştır. Anne ve çocukların gözetimimiz ve korumamız altında olduklarını kamuoyu ile paylaşırız." ifadelerini kullandı.
HÜRRİYET

Editör: TE Bilişim