Manisa’da Türkiye Satranç Federasyonu Manisa İl Temsilciliği ile Özel 8 Eylül Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında satranç tutkunları hastanenin sağladığı özel sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

Türkiye Satranç Federasyonu Manisa İl Temsilciliği ile Özel 8 Eylül Hastanesi arasında protokol imzalandı. Türkiye ilk defa gerçekleştirilen protokol kapsamında satranç tutkunları hastane tarafından kendilerine sağlanacak özel sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Protokol imza töreninde konuşan hastane Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İbrahim Karataş,

"Hastanemiz olarak Manisa’da sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir çok alanda spora destek veriyoruz. Amatör bıranşların ihtiyaç duyduğu her yerde elimizden gelen desteği sağlamaya çalıştık. Bugün de satranç sporuna gönül vermiş arkadaşlarımızın ve onların yakınlarına da özel sağlık hizmetleri sağlayacağız. Tüm sporcularımızın ve yakınları hastanemizden hizmet alacak" dedi. Protokolü İl Temsilciliği adına imzalayan Satranç Federasyonu Şehzadeler İlçe Temsilcisi Hakan Karakafa ise "Manisa il temsilcimiz rahatsızlığı nedeniyle kendisi burada bulunamadı. Türkiye Satranç Federasyonu adına il temsilcisi olarak burada hastanenin vermiş olduğu desteğe çok teşekkür ederim. İnşallah destekleri daha uzun süre devam eder" diye konuştu.

Protokolün her iki tarafında bulunan Satranç Federasyonu Yunusemre İlçe Temsilcisi ve hastanenin Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdem Nalbant, "Ben aslında protokolün iki tarafında da varım. Bunun için de çok mutluyum. Bu belki de Türkiye’de ilk defa yapılan bir şey" diye konuştu.
Kaynak: iha