Manisa’nın Salihli ilçesi Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası’nda mevcut başkan Yüksel Hisar yeniden seçildi.

756 üyesi bulunan Salihli Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası, olağan genel kurulunu odanın tesisleri olan Golimpik Halı Saha’da gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Özcan Saraçoğlu’nun yaptığı kongrede başkanlık için 3 aday yarıştı. Kullanılan 670 oyun 407’sini alan mevcut başkan Yüksel Hisar tekrar oda başkanlığına seçildi. 18 oyun geçersiz sayıldığı kongrede Bekir Erdoğan 203, Mücahit Ercan ise 42 oy aldı.

7. kez güven tazeleyen Başkan Yüksel Hisar, artık seçimin bittiğini, hizmete kaldığı yerden devam mesajı verdi. Hisar, “Madeni Sanatkarlar Odasının üyeleri olarak bugün kongreye büyük ilgi göstererek, dosta güven, düşmana korku saldınız. Esnaf ve sanatkarlar arasında fitne çıkarmak isteyenlere dur dediniz. Sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum” dedi.

Yüksel Hisar Başkanlığı’ndaki Salihli Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası yönetimi Bekir Yılmaz, Cafer Özbudak, Mustafa Çakır, Erim Çıvgın, Ergül Buz ve Timur Erçakır’dan oluşurken, denetim kurulu ise Kamuran Ünveren, Ali Yazgan ve Serdar Şahan’dan oluştu.
Kaynak: iha