Manisa’nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti yılın son toplantısını, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirdi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda Vali Güvençer başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılının son müteşebbis heyet toplantısına, İlçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda ile müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

7 gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, OSB’nin 2017 yılı faaliyet raporu değerlendirilirken, 1. ve 2.etap organize sanayi bölgesi, endüstriyel nitelikli atıksu arıtma tesis ve elektrik altyapısı iyileştirme işlemleri ile ilgili olarak Vali Güvençer’e bilgiler aktarıldı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de yılın son toplantısında alınan kararların Salihli Organize Sanayi Bölgesine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Toplantıda ayrıca doğalgaz çalışmaları için yönetim kuruluna yetki verildi.Yılın son toplantısı dilek ve temenniler ile son buldu.
Kaynak: iha