Millet İttifakının Şehzadeler Belediye Başkan adayı geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yapacaklarını anlattı. Özdemir “Onlara söz veriyorum. Havuzlarda yüzecekler. Belediyemizin ücretsiz kurslarıyla yüzme öğrenecekler ve futbolu modern spor sahalarında oynayacaklar” dedi.
Milletin Belediyesinde çocukların her isteklerinin yerine geleceğini belirten Özdemir, “Onlar bizim geleceğimiz. Söz veriyorum Milletin Belediyesinde hiçbir çocuk kanalda ölmeyecek, hiçbir çocuk yüzme bilmiyorum demeyecek ve hiçbir çocuk top oynayacak sahamız yok demeyecek” dedi.

KANALLARA DÜZENLEME
İçinden sulama kanalları geçen mahalleler için de çalışma yaptıklarını belirten Özdemir, “Bu kanalların sorumluluğu Devlet Su İşlerindedir. Biz belediye olarak aracılık edecek ve kanalların kapatılmasını talep edeceğiz. Eğer bu başvurumuz kabul görmezse kanalların etrafını demirlerle öreceğiz. Hiç kimse giremeyecek. Zaten mahallelere yapacağımız havuzlar sayesinde de kanallara kimsenin girmesine gerek kalmayacak” dedi. Çocuklara ücretsiz yüzme kursları düzenleyeceklerini anlatan Milletin Adayı İsa Özdemir, “Biz ilçemizde yüzme bilemeyen çocuk kalmasın istiyoruz. Her çocuğumuz belediyenin kurslarıyla yüzmeyi öğrenecek”

GÜVENLİ PARKLAR GELİYOR
Özdemir Şehzadelerde Güvenli Parklar yapacaklarını belirterek, “Çocuklarımız için modern spor sahaları yapacağız ve artık toplarını bu sahalarda oynayacaklar. Bunun yanı sıra ilçemize güvenli parklar oluşturacağız. Bu parklarda oyun alanları, güvenlik personeli ve kamera sistemi yer alacak. Her projemizde çocukların geleceğini ve güvenliğini ön planda tutuyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim