Manisa MHP il Başkanlığı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, İl Başkanı Erkan Öztürk’e çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Manisa MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, yönetimi ve Kadın kolları ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezine ziyaret etti. Ziyaret esnasında Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş ve yetkililer de eşlik etti. Ziyaretinde Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde yer alan tüm bölümleri de gezen MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, merkezin küçük misafirleri ile yakından ilgilendi. Öztürk, merkezde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Kadın Kolları merkezde yer alan minik bir köpeği de sahiplendi.

Tedavi Merkezinin muazzam bir merkez olduğunu belirten MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, “Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi insan hayatına nasıl değer veriliyorsa, hayvanların hayatına da ne kadar değer verildiğini canlı bir şekilde gördük. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün hayvanlar konusunda ne kadar hassas olduğunu da biliyorum. Burada özverili bir çalışma yapıldığını görüyoruz. Sağlık İşleri Daire Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hayvan severlerin de bu manzaradan çok memnun olacaklarına inanıyorum. Hayvanların da bizler gibi yaşam hakları var. Elimizden geldiğince sahip çıkmamız gerekiyor” dedi. Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy ise, hayvanların burada bakımlarının ve tedavilerinin yapıldığı bir merkez olduğunu vatandaşlara da ellerinden geldikçe anlattıklarını dile getirdi. Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar, binlerce hayvanın tedavisini gerçekleştirdiklerini belirtti. Akbaş, “Amacımız, hiçbir hayvanın zarar görmemesi, dengeli ve kontrollü bir üreme, merkezimizde tüm ünitelerimiz aktif durumda, hayvan sever olan ve bizlere rahat ve güzel bir ortamda çalışma olanağı sunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Satın almayın, sahiplenin diyoruz. MHP İl Başkanımız, yönetim kurulu ve kadın kollarına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşların www.manisa.bel.tr adresinden istedikleri hayvanı seçip kendileri ile iletişim kurarak sahiplenme yapabileceklerini de belirtti.
Kaynak: iha