Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat, geçtiğimiz gün yapılan kongrede güven tazeleyen AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık’a ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

İrğat’a ziyaretinde, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Uyan, Kula Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ali Arık, hastane temsilcisi Muammer İnal ve sendika üyeleri eşlik etti. Ziyarette, Memur-Sen’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve yetkili sendika olduğunu vurgulayan İrğat, "Memur sendikalarının sendikal faaliyet gösterdiği 11 iş kolunun tamamında yetkili sendikayız. Bu başarıyı, üyeliğe bakmadan tüm kamu çalışanlarımızı, tüm milletimiz ile ülkemizi temsil ettiğimiz düşüncesini unutmadan sorumlu sendikacılık yaparak sağladık "dedi. Geçen hafta içi yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilen Başkan Palabıyık’a ’hayırlı olsun’ temennisinde bulunmak için ziyaret gerçekleştirdiklerini aktaran İrğat, Palabıyık’a yeni döneminde de başarılı çalışmalar diledi.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen’in kamu çalışanlarını ve toplumu ilgilendiren konulardaki çalışmalarını yakından izlediklerini belirtti. Palabıyık, bu çalışmaların kamu çalışanlarına ve dolayısıyla halka iyilikler getireceği kanaatinde olduğunu vurguladı.
Kaynak: iha