Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 10’ncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla Manisahaberleri.com internet haber sitesini ziyaret etti. İmtiyaz sahibi Naime Simsaroğlu, eşi Saruhan Simsaroğlu, Yayın Koordinatörü ve Sorumlu Müdür Murat Yalçın, Haber Editörü Diyar Aslan tarafından karşılanan Başkan Ergün’e ziyaret esnasında Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Harun Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Cihad Taysi de eşlik etti. Manisahaberleri.com internet sitesinin kuruluşunun 10’ncu yılı dolayısıyla hep birlikte pasta kesildi ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, günün anısına imtiyaz sahibi Naime Simsaroğlu’na hediye takdiminde bulundu. 
Tarafsız ve halkı aydınlatan ve gerçekçi haberleri ile Manisa’ya hizmet eden internet sitesinin yeni yaşını kutlayan Başkan Ergün, Manisahaberleri.com’a başarılar diledi. 

TEMELİ 2009 YILINDA ATILDI
Manisahaberleri.com’un temeli 2009 yılında atıldı. Yaklaşık 2 yıllık hazırlık sürecinin ardından 2011 yılında yayın hayatına başlayan Manisahaberleri.com takipçilerden gördüğü büyük ilgiyle kısa sürede Manisa’nın en çok tıklanan ve takip edilen haber kuruluşu haline geldi.   
Haber sitesinin Facebook sayfasındaki takipçi sayısı 80 bine ulaştı. Aylık toplam tıklanma oranı ise 750-800 bin arasında seyrediyor. 
Manisahaberleri.com Alexa’da en değerli haber sitesi konumunda yer alırken Google Analytics verileriyle de Manisa’da en çok aranan haber sitesi özelliği taşıyor. Manisahabeleri.com Google’da sadece “Manisa” kelimesiyle yapılan aramalarda da Büyükşehir Belediyesi sitesinden sonra 2.sırada çıkıyor. 
Manisa’nın markalarından biri haline gelen Manisahaberleri.com olarak tüm okuyucularımıza ve takipçilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilişim