Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı M. Reşit Ürper, Eylül ayı başında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yunus Öztürk’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, MÜSİAD Şube Başkanı Reşit Ürper, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Yunus Öztürk, Manisa’da yıllardan bu yana başarılarıyla tanınan bilinen bir arkadaşımız. Kendisini bu yeni görevinde de çok başarılı olacağına inancımız tamdır. Bizler de işadamları olarak sportif alanda kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD heyetine teşekkür etti. Ürper, ziyaretin anısına İl Müdürü Öztürk’e dernek tarafından çıkarılan dergi ve çiçek takdiminde bulundu. İl müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette, MÜSİAD Şube Başkanı Ürper’e, Kurucu Başkan Abdullah Tekin, yönetim kurulu üyeleri Ferhan Zengin, Mehmet Ali Ok, Genç MÜSİAD Başkanı Faruk Erdoğan, Şube Müdürü Serkan Gerginbaş eşlik etti.
Kaynak: iha