Manisa’da yoğun kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiledi. Sabah trafiğe çıkan araçlar yolların karla kaplanması nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti.  Devlet Hastanesi kavşağı ve birçok kavşakta trafik yoğunluğu yaşandı. Bazı araçlar yollarda kaldı.
AMBULANS 1 SAAT İLERLEYEMEDİ
Devlet hastanesi kavşağı Öğretmenevi kavşağı arasındaki caddede uzun ataç kuyruğu oluştu. Trafik tıkanınca sürücüler de tepki gösterdi. Özellikle 112 ambulansının yaklaşık 1 saat boyunca trafikte ilerleyemediği görüldü. Uzun süre siren çalan ambulans sürücüsü “Hasta almaya gidiyoruz. Trafik kapalı. Hasta biz bekliyor ama yapacak bir şey yok. İlerleyemiyoruz” dedi.   
Bir öğrenci sevisi sürücüsü ise “Araçta öğrenciler var. Derse götüremedik. Kra yağacağı belliydi. Bu yollar neden tuzlanmadı” direyerek tepki gösterdi.
MANSILAR BU DURUMA ALIŞIK DEĞİL
Manisalılar bu yıl hiç de alışık olmadıkları bir kış mevsimi yaşıyor. Geçtiğimiz cumartesi günü kar yağışı nedeniyle Manisa beyaza bürünmüştü. Manisalılar aşırı soğuğa rağmen hafta sonu 2 gün boyunca karın keyfini çıkardı. Ancak kar henüz erimeden Manisa’ya iki gün aranın ardından yine kar yağıyor. Gece saatlerinde başlayan yağışın bugün akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Çarşamba günü ise Manisa’yı güneşli bir hava bekliyor.
 
 

Editör: TE Bilişim