Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu’na bağlı Ege Genç İş Adamları Federasyonu’nun seçimli olağan Genel Kurulu, İzmir’de düzenlendi. Tek listeyle seçime gidilen genel kurulda EGİFED’in başkanı Aydın Buğra İlter olurken, yönetim ve denetim kurulunda da Manisa Genç İş Adamları Derneği’nden 5 kişi yer aldı.

Ege Genç İş Adamları Federasyonu’nun 6. Dönem Olağan Genel Kurulu, İzmir Punta İş Merkezi EGİAD Derneği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. EGİFED bünyesinde olan 6 Genç İş Adamları Derneği delegelerinin katıldığı Genel Kurul’da tek liste ile seçime gidildi. Genel Kurul Toplantısı’nda Divan Başkanlığını Halil Nadas, divan üyeliklerini Barış Aydın ve MAGİAD Başkan Vekili Av. Yusuf Özkan üstlendi. Kongrede Aydın Buğra İlter, Ege Genç İş Adamları Federasyonu’nun yeni başkanı seçildi.

EGİFED Başkanı Aydın Buğra İlter’in yönetim kurulu listesine Manisa Genç İş Adamları Derneği’nden Başkan Ömer Geriter, Av. Yusuf Özkan ve Mehmet Ali Yüce seçilirken, EGİFED’in denetim kuruluna da MAGİAD’tan Halil Ağırbaşlı ve haysiyet divanına Emrah Kıvrak seçildi. EGİFED’in yedek yönetim ve denetim kurulu listesinde ise MAGİAD’tan Halil Erbil, Can Tezer, Mert Eyigül, Mustafa Gürel ve Ömer Faruk Polat yer aldı.

“Onur duyduk”

Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter, EGİFED’in yönetim kurulu listesine seçilmeleriyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ege Genç İş Adamları Federasyonu’nun olağan genel kuruluna katılım sağladık. Öncelikle EGİFED’in başkanlığına seçilen Aydın Buğra İlter’i tebrik ediyorum. 4. ve 5. dönemde başkanlığımızı yürüten Temel Aycan Şen’e de teşekkürlerimizi iletiyoruz. Başkanımız Aydın Buğra İlter’in yönetim kurulu listesinde üst düzey bir şekilde temsil ediliyoruz. Bu bizim için çok önemli ve onur verici bir gelişmedir. Manisa Genç İş Adamları Derneği olarak, diğer derneklerdeki arkadaşlarımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bölgemizde Ege Genç İş Adamları Federasyonu’nda temsil edilirken, ülke genelinde ise Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu YİK’te görev almaktayız. Türkiyemiz ve Manisamız için elimizi taşın altına koymaya her zaman devam edeceğiz.”
Kaynak: iha