Manisa’nın Kula ilçesinde Mirasımız Derneği tarafından "Davamız Kudüs" konferansı düzenlendi. Konferansta konuşan derneğin Genel Başkanı Muhammed Demirci, Kudüs’ün Müslümanlar için çok önemli olduğunu ve tüm İslam Aleminin Kudüs’e sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Mirasımız Derneği tarafından Manisa’nın Kula ilçesinde gerçekleştirilen ’Davamız Kudüs’ konferansına konuşmacı olarak katılan derneğin Genel Başkanı Muhammed Demirci Kudüs’ün hiçbir zaman gündemden düşmemesi gerektiğini söyledi.

Mescid-i Aksa’nın sürekli gündemde olmasını istediklerini belirten Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yapmış olduğu açıklamalarla Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı gündem de tuttuğunu ifade etti. Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ile değil, tüm Müslümanların Kudüs’ü gündemde tutarak, orada yapılan zulmü dünya ya göstermesi gerektiğini ifade eden Demirci, şöyle konuştu:

"Biz, STK’lar, halkımızı ve tüm İslam Alemi Mescid-i Aksa’yı gündem de tuttuğu takdirde orada ki kardeşlerimiz kendilerini daha güçlü hissedecekler. Kudüs’ü yalnız bırakmayın. Kardeşlerimiz sizleri bekliyorlar. Orada ki kardeşlerimiz, burası Osmanlı toprağı, sizi bekliyoruz diyorlar. Siz komutan olun, bizlerde sizin askerleriniz olmaya razıyız diye açıklamalarda bulunuyorlar. Mescid-i Aksa’nın bu işgalden kurtulması an meselesi çok yakında olacak. Kudüs’de yeninden hakimiyet Müslümanların olacak. Biz buna inanıyoruz ve bunu inşallah hep birlikte göreceğiz."

Konferansa, Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhemmed Demirci, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, STK Başkanları, İlim Yayma Cemiyeti Kula İlçe Temsilcisi Halil İbrahim Kiremitçi katıldı.
Kaynak: iha