Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kula’da Başıbüyük Mahallesi’nde yaptığı alt yapı ve üst yapı çalışmaları mahalleyi yeni bir görünüme kavuşturdu. Mahalle Muhtarı Cevdet Akkaş, yıllardır bekledikleri hizmete kavuştuklarını belirterek, “Mahallede yapılan hizmetlerden sonra isteyecek bir şey kalmadı. Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kula’da mahalleleri yenilemeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ, Dereköy, Ayazören, Encekler, Saraçlar ve Ayvatlar’dan sonra ilçeye örnek bir mahalle daha kazandırdı. Başıbüyük Mahallesi’nde sıfırdan yapılan 6 bin 650 metre kanalizasyon, 5 bin 265 metre içme suyunun ardından kilit parke taş döşeme çalışmaları da büyük ölçüde tamamlandı. Kula’da çok sayıda mahallede yaptığı çalışmalarla, yıllardır hizmet görmeyen mahalleleri modern bir görünüme kavuşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin kaderini değiştirmeye başladı,

Başıbüyük Mahalle Muhtarı Cevdet Akkaş, hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, “Mahalle olarak yıllardır özlemini duyduğumuz hizmetlere kavuştuk. Yapılan hizmetlerden sonra isteyecek bir şeyimiz kalmadı. Daha ne isteyelim. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a mahalle sakinlerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Kaynak: iha