Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalleleri yıllardır bekledikleri hizmetlerle tanıştırıyor. Bu kapsamda, Kula’nın Kavacık Mahallesi’nde önemli bir dere ıslahı gerçekleştiren MASKİ, 154 Mahalle Projesi ile mahallenin eski altyapısını da yenileyecek.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde olduğu gibi Kula’nın mahallelerinde de büyük bir dönüşüme imza atıyor. Yapılan çalışmalar ile mahalleler yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuşuyor. Bu kapsamda, MASKİ, Kula ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’nde ortaya çıkan ihtiyaca yönelik dere ıslah çalışması gerçekleştirdi. Yağışlı havalarda mahallede yaşanan taşkınları ortadan kaldıran çalışma vatandaşların yüzünü güldürdü. Mahallede 190 metrelik ıslah çalışmasının yanı sıra panel çit uygulaması da yapılarak vatandaşın can ve mal güvenliği sağlandı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü altyapı çalışmaları ile vatandaşların yıllardır yaşadıkları sıkıntılara son veriyor. 101 Mahalle Projesi ile Kula’da 8 mahallenin altyapısını yenileyen MASKİ, 154 Mahalle Projesi ile de ilçede13 mahallenin daha altyapısını sağlıklı hale getirecek. Kavacık Mahallesi’nin de yer aldığı projede mahallenin içme suyu ve kanalizasyon hattı yenilenecek. Yapılacak hizmet ile birlikte mahalleler sağlıklı altyapıya kavuşacak.

Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a mahallemize vermiş olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum. Deremiz ıslah edildi. Altyapımız yenilenecek. 40 yıldır su sıkıntısı çekiyorduk. Açılan sondajdan güzel bir suya ulaşıldı. Allah razı olsun. Hizmetlerden memnunum” dedi.
Kaynak: iha