Yunusemre Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Manisa Sağır Dilsizleri Koruma Kalkındırma Eğitim Kültür Gençlik Spor Derneği üyelerine ilçenin tarihi noktalarından Aigai Antik Kenti’ni gezdirdi.

Yunusemre Belediyesi, Manisa Sağır Dilsizleri Koruma Kalkındırma Eğitim Kültür Gençlik Spor Derneği üyelerine Aigai Antik Kenti’ni gezdirdi. İşitme engellileri belediyede konuk eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar ve Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel belediye bahçesinden dernek üyelerini uğurladı. Sosyal sorumluluk projeleriyle sivil toplum kuruluşlarına destek olduklarını kaydeden Başkan Yardımcısı Avşar, “Sizler ile bir arada olmak çok güzel. Sizlerle ortak bir projede bir araya gelmekten mutluyuz. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin sizlere çok selamı var. Hepinizi çok seviyoruz” dedi.

Katkılarından dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür eden Manisa Sağır Dilsizleri Koruma Kalkındırma Eğitim Kültür Gençlik Spor Derneği Başkanı Bilal Cansu, belediyenin kendilerine daima destek olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi bizlerin taleplerine duyarsız kalmıyor. Belediyemizin katkılarıyla Aigai Antik Kenti’ni gezdik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.
Kaynak: iha