Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Turgutlu Belediye meclis üyeleri Mustafa Yavaş ve Ömer Sakı’nın da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Şirin ile Başkan Kayda iki ilçenin projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek büyük projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Şirin, son olarak Turgutlu Köprülü Kavşak Projesi’nde çalışmaların başladığına dikkat çekerek, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla ilçe trafiğinin rahat bir nefes alacağını söyledi.

Yaşanabilir bir kent yaratma adına çalışmalarını sürdürdüklerini vurgu yapan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, şuan aşırı yağışlar sonrası meydana gelen sel baskınlarının önüne geçilmesi adına yağmursuyu proje çalışmaları ile prestij cadde, yer altı otoparkı, pazaryeri ve bedesten çarşı ile köprü kavşak çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkan Kayda, bu çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Salihli halkı adına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Kaynak: iha