Manisa’nın Selendi ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinin yeşillendirme projesine destek olmak amacıyla fidan dikimi yapıldı. Yaklaşık 325 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü okulun yeni olması nedeniyle başlatılan ’Yeşil bir okulum olsun’ kampanyası kapsamında okul bahçesinde akasya, servi ve değişik fidanlar toprakla buluşturuldu.

Selendi Kaymakamı Erkut Pamuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, STK başkanları, okul müdürü Murat Başer, Müdür Yardımcısı Beytullah Bayram, Okul Aile Birliği Başkanı Yunus Gücer ile yönetimi ve öğrencilerin de desteklediği projede yaklaşık 100 fidan toprakla buluştu.

Okul Aile Birliği organizatörlüğünde gerçekleşen fidan dikiminde konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Yunus Gücer, "Bugün önemli bir gün. Nedeni ise okulumuza fidan dikimi için toplandık. Gelecek nesillere yeşil bir ortam bırakmak için fidanlarımızı toprak ile buluşturuyoruz. Katılımcılara teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Erkut Pamuk ise, "Her yer yeşil olsun diyerek okulumuza fidanları dikiyoruz. Burada amacımız hem okullarımızın bahçesini hem güzelleştirmek, hem de yeni nesil öğrencilere refah ve yaşanılır bir bırakmak olacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Erkut Pamuk ile birlikte katılımcılar ve öğrenciler hep birlikte kazma ve küreklerle fidanları toprakla buluşturdu.
Kaynak: iha