Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Bekir Dağıstan, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Atalay, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Rıdvan Mutlu, Türk-Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, Türk Haber-Sen Şube Başkanı Erkan Tulukçuoğlu, Türk Kültür Sanat-Sen İl Temsilcisi Selma Seymen, Türk Ulaşım-Sen İl Temsilcisi Salim Baykal, Türk Enerji-Sen İl Temsilcisi Akif Karakaya, Türk İmar-Sen İl Temsilcisi Gürsel Öz, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Şube Başkanı Osman Kurtulmuş, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Mehmet Ağır, Türk Tarım Orman-Sen İl Temsilcisi Ali Tekin ve Türk-Yerel Hizmet-Sen Şube Başkan Yardımcısı Cem Özleyen’i makamında konuk etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de hazır bulundu.
BAŞKAN ERGÜN’ÜN BAŞARILARINI SENDİKA BAŞKANI ANLATTI
Başkan Ergün’ün, Gezici Araştırma şirketinin ‘2016 Yılı En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları’ araştırmasında 30 büyükşehir belediye başkanı arasında ikinci sırada yer almasından dolayı kutlayan Türk Büro-Sen Şube Başkanı Bekir Dağıstan, ”Gerçi bu sizin ilk başarınız değil. Manisaspor  başkanlığınız döneminde Manisaspor’u Süper Lig’e çıkartmayı başarmıştınız. Daha sonra Manisa Belediyesi döneminde de başarılı belediye başkanları arasında yer almıştınız. Ardından geçtiğimiz aylarda da İmar ve Yapı Derneği tarafından yapılan bütçe performans değerlendirmesinde de birinci olmayı başarmıştınız. Son olarak da Gezici Araştırma şirketinin ‘2016 Yılı En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları’ araştırmasında 30 büyükşehir belediye başkanı arasında ikinci sırada yer almayı başardınız. Bizler Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği olarak kazandınız bu başarıdan dolayı da gururlandık. Her zaman sizlerin destekçisi olduğumuzu dile getirmek istiyorum” ifadelerinde bulundu.
"ÇİZGİMİZİ BOZMADAN MANİSA’YA HİZMETE DEVAM"
Kazanılan başarıda emek harcayan tüm belediye personeli ve yöneticilerine teşekkürlerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, ”Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak Manisa’nın 17 ilçesine hizmet verme noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz. Önemli olan burada vatandaşlarımızın mutlu olabilmesi. En güzel hizmetleri onlara sunabilmek. Tabi Manisa Büyükşehir Belediyesi bugün büyük bir kurum. Bugün 5 bin 400’e yaklaşan personelimiz ve tüm yöneticilerimiz ile Manisa’mıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda kazanılan bu başarıda emek harcayan tüm personelimizi de teşekkür ediyorum. Kazanılan bu başarıya layık olmaya çalışıyoruz. Çizgimizi bozmadan Manisa halkına en güzel hizmetleri götürmeye çalışacağız” dedi.
"MANİSA’YA ÇOK DAHA İYİ HİZMETLER GELİYOR"
Manisa’nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandırmak için özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Ergün, ”2017 ve 2018 yılında 17 ilçemizde Manisalı vatandaşlarımızın çok daha iyi hizmetleri alacağına mesajını vermek istiyorum. Her ne kadar bize yatırım yapılmıyor gibi serzenişler olsa da, ben bu ifadelere katılmıyorum. Bütün ilçelerimizde hizmetlerimiz bundan sonraki süreçte daha fazla yer alacaktır. Biz hizmet yaparken siyasi olarak sadece kendi partimizin belediyelerine göz önüne almıyoruz. Diğer ilçelerimizden de vatandaşlarımız şahsıma ve partime oy vermiş ve onların da destekleriyle bu göreve seçildik. Bunun bilinci içerisindeyiz. Zaten diğer ilçelerimizde de hizmete başlamıştık. İnşallah daha güzellerini de yapacağız. Ziyaretlerinizden ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.  
 
 

Editör: TE Bilişim